Apartamentele Apollon oferă cazare self-catering pentru turisti, care prefera sa fie mai independent. Ele sunt complet mobilate și disponibil pentru sejurul pe termen scurt sau lung, oferind facilități pentru utilizarea de zi cu zi. Toate apartamentele noastre sunt mobilate cu stil, oferind confort, spațiu și independență.
Pe partea dreapta a acestei pagini, puteți verifica disponibilitatea de proprietățile noastre și prețul oferit pentru intervalul de timp dorit. Vă rugăm, luați în considerare, el prețul include taxa de statiune obligatorie pe persoană pe zi.


Reseliva Booking Engine

Apollon Apartments dispune de una, două și trei dormitoare - foarte potrivit pentru familiile cu copii sau pentru petreceri. Toate acestea au o baie cu unul sau doi duș cabină și WC, o bucătărie complet utilată, o cameră de zi mobilată cu o canapea de extindere și numărul relevant de dormitoare. Fiecare living dispune de un auto-control condiții de aer și un balcon cu vedere fie la piscină, la Aqua parc sau la o stradă interior / parc. Apartamentele de vacanţa "Apollon" sunt complet mobilate şi încărcate cu lenjerie de pat şi prosoape.

Bucătăriile sunt echipate cu aragaz electric, hota, microunde, cana electrica, frigider cu congelator, scurgător de vase, maşina de spălat rufe şi tacâmuri. Camerele de zi au aer condiţionat.


Studio, spațiu 40 m.p.

Studiourile sunt potrivite pentru cazarea a cel mult trei persoane. Dispun de trei paturi single, două din care sunt puse unul lângă altul. Studiourile au o chicineta, complet utilată cu aragaz, cuptor cu microunde, frigider, cu ustensile de gătit și seturi de masă. Lângă chicineta se află şi masa de sufragerie. Studiourile au balcoane dotate cu masă și scaune de plastic. Studiourile nu au maşină de spălat instalată. Băile au cabină de duș.


PREŢURI ŞI OFERTE SPECIALE

REZERVARE ON-LINE

 
  Studiouri pentru două persoane și un copil în pat


  Studiouri pentru trei persoane / trei paturi simple; pat dublu și pat single; pat dublu și duș /
  

Apartament cu un dormitor, spaţiu 56 m.p.

Apartamentul are un dormitor, camera de zi cu bucătărie, baie cu toaleta, terasa cu vedere spre piscina, coridor cu garderoba. Dormitorul are doua paturi separate. Camera de zi are o canapea dublă extensibilă. Numărul maxim de turişti: două în dormitor şi două pe canapea extensibilă în living.

PREŢURI ŞI OFERTE SPECIALE

REZERVARE ON-LINE


Apartament cu un dormitor LUX

(doar unul este disponibil)

Lux apartament mobilat, cu o bucătărie complet utilată, zonă de luat masa confortabilă și o zonă de relaxare cu o canapea mare extinsă; dormitor cu un pat ortopedic dublu și un dulap mare; baie modernă dotată cu o cabină de duș cu hidromasaj și. Acesta este doar ideal pentru o ședere de lungă.

PREŢURI ŞI OFERTE SPECIALE

REZERVARE ON-LINE


Apartament cu doua dormitoare cu vedere la piscină spaţiu 86 -90 m.p. 

Apartament cu doua dormitoare, camera de zi cu bucătărie, 2 bai cu cabina duş şi toaleta, 2 balcoane şi coridor. Unul dintre dormitoarele este cu pat dublu şi celălalt dormitor are două paturi separate sau pat dublu. Camera de zi cu canapea dubla extensibila. Terasa living cu vedere spre Apollo 7.  Capacitate maximă - 6 persoane, din care 4 persoane pe paturi principale în dormitoare şi 2 pe canapea extensibila în living.

PREŢURI ŞI OFERTE SPECIALE

REZERVARE ON-LINE


Apartament cu doua dormitoare, spaţiu 86 m.p.

Apartament cu doua dormitoare, camera de zi cu bucătărie, 2 bai cu cabina duş şi toaleta, 2 balcoane şi coridor. Unul dintre dormitoarele este cu pat dublu şi celălalt dormitor are două paturi separate sau pat dublu. Camera de zi cu canapea dubla extensibila. Terasa living cu vedere spre Apollo 7.  Capacitate maximă - 6 persoane, din care 4 persoane pe paturi principale în dormitoare şi 2 pe canapea extensibila în living.

PREŢURI ŞI OFERTE SPECIALE

REZERVARE ON-LINE


Apartament cu trei dormitoare și suprafață de locuit 100 m2.

Apartamentele de acest tip au trei dormitoare separate, două din care sunt mobilate cu pat pentru două persoane, dar a treia - cu două paturi pentru o persoană; un salon mare, combinat cu box de bucătărie, unde este o canapea extensibilă pentru două persoane; două băi cu cabină de duș și două balcoane cu vederi diferite. Apartamentul e special potrivit pentru cazare maximum 8 persoane, din care 6 adulți și 2 copii. 


PREŢURI ŞI OFERTE SPECIALE

REZERVARE ON-LINECaracteristici comune ale tuturor apartamentelor:

- O cameră de zi luminoasă cu o canapea extensibilă mare, masă, dulap cu TV, TV prin cablu, aer condiționat. Balcoanele camerelor de zi sunt cu vedere spre piscină, spre parcul Aqua sau spre cealaltă clădire a complexului Apolon.

- Bucătăria dispune de frigider cu congelator, aragaz, hotă, uscător de vase, mașină de spălat, rafturi si dulapuri cu ustensile de gătit și seturi de masă. Oaspeţii au condiţii excelente să-si prepară singuri mâncarea.

- Toate băile au cabina de duș, chiuvetă și toaletă.  Dispun de un boiler electric, care se ajustează independent.

- Aerul condiţionat este numai în camera de zi (living).