Prețurile din pretul Sezonul 2017

Apartment/Season

20.05-16.06

09.09-30.09

17.06-30.06

26.08-08.09

01.07-25.08

Studio (2+1)

35 EUR

40 EUR

45 EUR

1-Bedroom Apartment Standard (2+2)

45 EUR

50 EUR

55 EUR

1-Bedroom Apartment Deluxe (2+2)

50 EUR

55 EUR

60 EUR

2-Bedroom Apartment (4+2)

60 EUR

65 EUR

70 EUR

3-Bedroom Apartment (6+2)

70 EUR

80 EUR

90 EUR

Reseliva Booking EngineVânzare septembrie

01.09-14.09

plăti 4 nopți, stați 5 nopți

15.09-30.09

plăti 3 nopți, stați 4 nopțiPreţurile sunt pe apartament pe zi. Preţurile includ o curățenie săptămânală intermediară și finală, electricitate și apă, internet wireless, televiziune prin cablu, utilizarea mașinii de spălat și aerului condiționat, precum și o dată pe săptămână schimbarea lenjeriei de pat și a prosoapelor. Oaspeții noștri se bucură de acces gratuit la piscină și locurile de joacă pentru copii din complexul Apollo, precum și parcare gratuită.

OFERTE SPECIALE

*
Reduceri disponibile pentru grupuri de peste 20 de persoane.

**
Va oferim o reducere de 5% pentru rezervare timpurie de 120 de zile înainte de sosire.

Masă la complexul «Apolon»

La cerere oaspeții pot rezerva anticipat mâncare pachet.

Micul dejun (de ales din mai multe variante) - 5 EUR / persoană

Prânz (meniu cu trei feluri) - 7.50 EUR / persoană

Cină (meniu cu trei feluri) - 9 EUR / persoană 


Altele:

a) Nu este permisă șederea în apartamente cu animale de companie;

b) Oferim transfer aeroport - apartamente, apartamente - aeroport contra unei plăţi suplimentare;

c) Rent a car, înscrieri pentru excursii şi alte servicii turistice sunt oferite de complex;

d) Internetul wireless este disponibil în toate apartamentele şi este gratuit.Politica privind cazarea

Cazarea se face in intervalul orelor 12:00 - 20:00. Check-in / dupa ora 20:00 / se ocupa de 10 per rezervare.

Eliberarea apartamentelor este în orele 9.00-12.00.

În cazul solicitării extinderii zilei de cazare între orele 14.00 şi 18.00 se plăteşte 50% din valoarea tarifului de o zi.

Plățile se efectuează în numerar, prin transfer bancar, card credit sau debit.

Un de depozit de 100 de euro poate fi solicitat la sosire de angajatul la recepţie. Acest depozit se returnează în întregime oaspeţilor înainte de plecarea, în cazul în care nu sunt constatate lipsuri sau deteriorări.

Politica privind Depozitele, Anularea şi Neprezentarea

Depozit la rezervare - 20% din suma totală a sejurului solicitat.

Anularea rezervării:

La anularea rezervării până la 30 de zile înainte de data sosirii - nu se percep penalităţi.

La anularea rezervării mai-puţin de 30 de zile înainte de data sosirii, inclusiv şi în caz de neprezentare, se taxează o penalitate în valoare de 20% din suma totală a sejurului rezervat.

În caz de scurtare a sejurului după ocuparea apartamentului, sumele pentru nopţile neutilizate nu se returnează.

Important! Taxele cu transferul bancar sunt suportate de turist. Acest lucru este valabil în cazul anulării rezervării făcute și plătite.

 


ALTE CONDIŢII IMPORTANTE CÂND REZERVAŢI LA NOI

Vă rugăm să citiţi cu atenţie înainte să faceţi rezervarea la noi!

 

Cum şi când să faceţi rezervarea:

Apartamentele "Apolon" sunt destul de populare şi oferă un raport excelent "calitate-preţ". Pentru a vă asigura că vor fi apartamente libere în perioada dorită de Dvs. şi că veţi profita de reducerile mari pentru rezervare timpurie, vă recomandăm să faceţi rezervarea la noi încă înainte de Martie.

Cerințe speciale:

Cerințele speciale nu pot fi garantate în cazul în care nu sunt solicitate încă la procesul de rezervare.

Piscină:

Vă rugăm să rețineți că piscina nu se plăteşte, folosirea acestei sa este inclusă în preţul de chirie al apartamentului. Piscina are o secțiune pentru copii, dar rămâne în datoria dvs. să aveţi grijă de siguranța copiilor dumneavoastră.

Întreținere:

Toate deteriorările, accidentele, problemele și pierderile trebui raportate managerului de serviciu al complexului de îndată ce se întâmplă, în vederea îndepărtării acestora în mod cel mai adecvat şi rapid. Deteriorările tehnice trebuie raportate la biroul complexului pentru a permite îndepărtarea lor în cel mai scurt timp posibil. Accesul la apartamentul dvs. nu are altcineva decât managerul de serviciu şi camerista.  Dacă altcineva, care se prezintă ca persoană tehnic, dorește acces la apartamentul dvs., vă rugăm să refuzaţi și să informeze imediat managerul de serviciu al complexului.

Daune:

Când închiriaţi apartament de la noi, aşteptăm de la voi să folosiţi imobilul şi bunurile în el ca şi cum sunt ale voastre, cu grija unui stăpân bun. Responsabilul grupului sau persoana care închiriază apartamentul este de acord să asume întreaga responsabilitate pentru orice pierderi sau daune, cauzate de membrii ai companiei sau a familiei sale în timpul sejurului lor, și confirmă că va plăti suma necesară pentru repararea sau înlocuirea. 

Comportament:

Vă rugăm să vă comportaţi cu atenţie şi politicos în timpul sejurului dumneavoastră în apartamentele noastre. Vă dorim o ședere plăcută și o mulțime de distracție, dar cererea noastră este această să nu interferezе altor persoane din stațiune.

Reclamaţii

Dacă aveți orice motiv de reclamație și nemulțumire de şederea sa în Apartamentele "Apolon", vă rugăm să ne informați imediat!

Forța majoră:

Noi nu suntem responsabili pentru probleme și întârzieri cauzate de greve, tulburări politice și instabilitate, incendii, inundații, erupții vulcanice, probleme de transport, precum și orice alte circumstanțe care nu sunt direct sub controlul nostru.  Vă sfătuim să faceţi o asigurare turistică adecvată, care să acopere cheltuielile dvs. în astfel de cazuri. 

Responsabilitate:

În caz de apariţia unor probleme din partea noastră, răspunderea noastră este limitată la prețul total, plătit de către client pentru sejurul lui.

Alte condiții generale:

Piscinele sunt o distracţie minunată mai ales în zilele fierbinți de vară. Majoritatea oamenilor nu doresc să-ţi petreacă vacanţă în locuri fără piscină, dar vă rugăm să fiți conștienți de faptul că piscinele noastre nu sunt păzite şi noi nu suntem responsabili pentru accidentele cauzate ca urmare a folosirii piscinelor în "Apolon". Nu uitați că piscinele prezintă pericol pentru copiii mici și persoanele care nu pot înota. Vă rugăm să fiți atenți!

 

HOME


 

Copyright by Real Experience Ltd. 2010-2016