АКТУАЛНИ ЦЕНИ ЗА СЕЗОН 2018

ГАРАНТИРАМЕ НАЙ-ДОБРА ЦЕНА ЗА РЕЗЕРВАЦИИ, НАПРАВЕНИ ДИРЕКТНО ПРЕЗ САЙТА НИ,  НА ЕЛ.ПОЩА ИЛИ ПО ТЕЛЕФОНА. ЗА СПЕЦИАЛНИ ЦЕНИ И ОТСТЪПКИ, МОЛЯ ПРОВЕРЕТЕ В СИНЬОТО КАРЕ "ТАРИФИ И РЕЗЕРВАЦИИ" КАТО ЗАДАДЕТЕ ЖЕЛАНИЯ ПЕРИОД И АПАРТАМЕНТ.

Апартамент/Сезон

19.05-15.06

08.09-30.09

16.06-30.06

25.08-07.09

01.07-24.08

Студио (2+0)

68 лв

78 лв

88 лв

Фамилно студио (2+1)

78 лв

88 лв

96 лв

Апартамент с една спалня  (2+2)

88 лв

98 лв

107лв/115 лв

Апартамент с една спалня делукс (2+2)

98 лв

117 лв

135 лв

Апартамент с две спални (4+2)

127 лв

137 лв

155 лв

Апартамент с три спални (6+2)

154 лв

174 лв

194 лв


Цена 2 нощувки /кратък престой / - 10% по-висока от стандартаната цена

Цена при запитване - специална цена за нашите постоянни гости и членове на "РЕ Холидей Клуб"

СПЕЦИАЛНА ОФЕРТА 

01.06-14.06 & 01.09-14.09.2018
Плати 4 нощувки и получи 5-та безплатно 

15.09-30.09.2018
Плати 3 нощувки и получи 4-та безплатно

Цените са за наем на апартамент на ден. Цените включват: туристическа такса, почистване два пъти седмично и една смяна на бельо и хавлии;консумация на ток и вода; безжичен интернет в апартаментите, кабелна телевизия, ползване на  климатик и пералня.Нашите гости ползват безплатно басейните и детските площадки в Kомплекс Аполон, както и безплатен паркинг. 


ИЗХРАНВАНЕ

Закуска (избор от налични варианти) - 10 лв. на човек. Деца от 4 до 11,99 години ползват 50% намаление.

Вечеря (избор от меню три блюда) - 18 лв. на човек. Деца от 4 до 11,99 години ползват 50% намаление.ПОЛИТИКА И УСЛОВИЯ ЗА РЕЗЕРВАЦИЯ, ДЕПОЗИТ И АНУЛАЦИЯ В "АПАРТАМЕНТИ АПОЛОН"

Други:

a) Не е позволено пребиваване в апартаментите с домашни любимци;

б) Предлагаме трансфер летище-апартаменти  апартамент-летище срещу допълнително заплащане;

в) Наем на автомобил, записване за екскурзии и други туристически услуги се предлагат на място в комплекса;

г) Безжичен интернет е наличен във всички апартаменти и е безплатен.

Политика за настаняване:

Настаняването се извършва в интервала 14.00 - 20.00 часа. При пристигане след 20.00 ч. се таксува 20 лева на резервация.

Заминаването е от 9.00 до 12.00 часа.

При ползване на апартамента между 14.00 и 18.00 часа се заплаща 50% от стойността на последната нощувка

Депозит от 100 лева срещу щети може да бъде поискан при настаняването от служителя на рецепция. Този депозит се връща преди заминаване на гостите в пълен размер, ако не са установени липси или щети.

Политика за Депозити, Анулации и Неявяване

Депозит при резервиране - 30% от тоталната сума на заявения престой.

Анулиране на резервация:

При анулиране на резервацията до 30 дни преди датата на пристигане - неустойка не се таксува.

При анулиране на резервацията по-малко от 30 дни преди датата на пристигане, включително и при неявяване, се таксува неустойка в размер на 30% от тоталната сума на престоя по резервация.

При съкращаване на престоя след заемането на апартамента, сумите за неползваните нощувки не се връщат.

Важно! Разходите за банков превод са за сметка на туриста. Това важи и при условие на анулиране на направена и платена резервация.

ДРУГИ ВАЖНИ УСЛОВИЯ, КОГАТО РЕЗЕРВИРАТЕ ПРИ НАС

Моля, прочете внимателно преди да резервирате при нас!

Как и кога да резервирате:

Aпартаменти "Аполон" са доста популярни и предлагат отлично съотношение "качество-цена". За да сте сигурни, че ще има свободни апартаменти в желания от Вас период и че ще се възползвате от големите намаления за ранна резервация, то ние ви препоръчваме да резервирате при нас още преди Март.

Специални изисквания: Специалните изисквания не са гарантирани, ако те не бъдат заявени още при самия процес на резервиране при нас.

Басейн:

Моля, забележете, че басейнът не се заплаща и ползването му е включено в наема на апартамента. Басейнът е с детска секция, но ваше остава задължението да се грижите за безопасността на вашите деца.

Поддръжка:

Всички повреди, инциденти, проблеми и загуби следва да бъдат докладвани на дежурния мениджър в обекта веднага, след като се случат, за да може да се отреагира възможно най-адекватно и бързо. Техническите повреди следва да се съобщят в офиса на комплекса, за да е възможно тяхното отстраняване в най-кратки срокове. Достъп до апартамента ви не се предоставя на никого друг освен на дежурния мениджър и камериерката. Ако някой друг, представящ се за техническо лице, пожелае достъп до апартамента ви, моля, откажете и незабавно информирайте дежурния мениджър в обекта.

Щети:

Когато наемате апартамент от нас, ние очакваме от вас да се отнасяте към имота и имуществото в него като добри стопани. Отговорникът на групата или лицето, което наема апартамента се съгласява да поеме пълна отговорност  за всяка загуба или щета, нанесена от членовете на компанията или семейството му по време на престоя, и потвърждава, че ще заплати сумата, необходима за ремонта или подмяната.

Поведение:

Молим ви да се държите внимателно и благовъзпитано по време на престоя ви в нашите апартаменти. Ние ви пожелаваме приятно изкарване и много забавления, но изискваме това да не пречи на другите гости в комплекса.

Оплаквания:

Ако имате някаква причина за оплакване и недоволство от престоя си в Апартаменти "Аполон", моля, информирайте ни незабавно!

Форсмажорни обстоятелства:

Ние не носим отговорност за проблеми и закъснения, свързани със стачки, политическо недоволство и нестабилност, пожари, наводнения, вулканични изригвания, транспортни проблеми, и каквито и да е други обстоятелства, които не са пряко под наш контрол. Съветваме ви да си направите адекватна туристическа застраховка, която да покрие разходите ви при подобни случаи. 

Отговорност: В случай на проблем от наша страна, отговорността ни ще бъде ограничена до пълната цена, платена от клиента за престоя му.

Други общи условия:

Басейните са чудесно забавление особено през горещите летни дни. Повечето хора не желаят да почиват на места без басейн, но моля, бъдете предупредени, че нашите басейни не са охраняеми и ние не носим отговорност за инциденти, причинени в резултат на ползване на басейните в комплекс "Аполон". Помнете, че басейните крият опасност за вашите малки деца и за хората, които не могат да плуват. Моля, бъдете внимателни! Copyright by Real Experience Ltd. 2010-2017