AMPLASAREA

Apartamentele "Apolon" fac parte din Complexul Apolon, situat între Ravda și Nesebar. Situat într-o locație liniștită, departe de străzile aglomerate și zgomotoase, dar în acelaşi timp aproape de restaurante, magazine și viața de noapte. Apartamentele "Apolon" sunt  recomandate pentru turiştii de orice vârstă, cu sau fără copii, mai ales pentru cei care prefera sa fie mai independenţi și să-si prepară singuri mâncarea în timpul vacanţei. Plaja "Speranțe Olimpice", cunoscută pentru puritatea ei, nisipul fin galben și marea calmă, este la doar 3 minute de mers pe jos de apartamentele "Apolon". Plaja, cunoscută sub numele "Plaja navei scufundate" este organizată pentru turişti şi oferă umbrele de plajă și șezlonguri, iar in apropiere imediată se află un snack bar, multe alte restaurante şi locuri de fast-food. Stația de autobuz ("Evridika") se află la numai 150 de metri de la complexul Apolon. De acolo trec liniile de autobuz care leagă Burgas cu Ravda, Nessebar și Sunny Beach, precum și autobuzul, care merge la aeroportul din Burgas. O atracție interesante în apropiere este Parcul Aqua, care se află la numai 300 de metri de la apartamentele "Apolon".


Informații utile

Cel mai apropiat restaurant este situat în complexul Apolon, în clădirea Apolon 7 și este deschis zilnic de la 08:00 la 24:00.

Magazinul alimentar în complexul Apolon se găseşte în clădirea Apolon 5 și este deschis zilnic de la 08:00 la 24:00.

Cea mai apropiată farmacie este situată în centrul staţiunii Ravda - 2 km.

Cel mai apropiat punct medical e "Casa de Sănătate Nessebar" - strada Ivan Vazov - 2 km de complexul Apollon.

Cel mai apropiat supermarket, deschis non-stop se numeşte "Mladost" şi se află în centrul or. Nesebar, lângă hotelul Marieta Palas la o distnţă de 2 km de complexul Apolon.

Piața de fructe și legume găsiţi în centrul staţiuni Ravda. Acolo veţi găsi şi un supermarket "Lidl", care este deschis zilnic de la 08:00 la 23:00.

Restaurantele si locurile de divertisment în apropiere sunt:

Restaurant "Varvari" la Ravda, restaurant "Chevermeto" - Nesebar, Restaurant "Zlatnata Ribka", "May Tay", Restaurant "Vigo", Restaurant "Andromeda".

Liniile de autobuz - Nr.7 merg în direcţia Ravda-Nessebar-Sunny Beach

Liniile de autobuz Nr.10 merg în direcţia Nessebar - Ravda - Aheloi -Pomorie - Sarafovo (aeroport) - Burgas


Informații despre destinatia

Complexul Apolon este situat între satul Ravda şi oraşul vechi Nessebar, legate între ei de o plajă de nisip, ce duce la nord spre Sunny Beach, Sveti Vlas și Elenite și se extinde spre sud la Nessebar și Aheloi. Această parte uimitoare a coastei, impresioneaza cu golfurile sale pitoresti, dune naturale aurii, dealuri stâncoase și plaje vaste de nisip.

Ravda este situat la 16 km de Burgas și la aproximativ 6 km de stațiunea principal pe coasta de sud a Bulgariei - Sunny Beach.  Cu cele două golfuri spațioase şi nisipoase, separate de un dig de pescuit vechi, cu străduţele sale pline de viaţă, cu nenumărate restaurante, pub-uri, cafenele si magazine de suveniruri, poteci abrupte, care duc spre plajă şi cu atmosfera sa primitoare, Ravda oferă vizitatorilor săi o vacanță interesantă, revigorantă și complet relaxantă.

Una dintre cele mai atractive caracteristici ale staţiunii Ravda sunt condiţiile minunate de agrement. Împreună cu băile de soare pe plajă și înotul, turiştii pot practica scufundări în apele limpezi ale mării, windsurfing şi sport cu vele de-a lungul coastei robuste din zori și până noaptea târziu. Și dacă barurile de noapte, discotecile zgomotoase și petrecerile sălbatice pe plajă sunt mai pe gustul tău, atunci Sunny Beach este la numai câteva minute distanță.

Satul Ravda se află în imediată apropiere a orașului Nesebar și este unul dintre cele mai populare sate turistice din municipiu din cauza mediului romantic și pașnic. Locația favorabilă a localității garantează legături de transport avantajoase, care o fac ușor accesibilă pentru vizitatori, oaspeți și turiști. Drumul principal Varna-Burgas trece la doar un kilometru de la Ravda, iar microbuzele regulate fac cursuri în direcţia Ravda-Nessebar-Sunny Beach și Nessebar-Ravda-Burgas.

Dacă aveţi nevoie să scăpaţi de viaţa cotidiană tensionată şi dinamica orașului mare, Ravda este o alegere excelentă pentru recreere. Acesta este locul, unde tăcerea este o plăcere, și frumusețea este pretutindeni.  Golfuri liniştite si valuri, care alene revarsă  spumă pe nisipul cald - o experiență irezistibilă, care poate fi a ta. 

Nessebar este la doar 2 km de la  Apartamentele "Apolon" și este foarte ușor de ajuns pe jos, cu autobus sau cu taxi. Acesta este recunoscut ca un oraș-muzeu - rezervație arheologică și arhitecturală. Partea veche a orașului este un loc atractiv pentru plimbări romantice de-a lungul străzilor pietruite înguste între magazine mici care oferă suveniruri lucrate manual - ceramică, croșetă și bijuterii. Atmosfera antică şi frumoasă este o condiție minunată pentru o vacanță de neuitat.


Distante:

- De la oraș Nessebar - 2 km
- Din statiunea Sunny Beach turistică - 3 km
- De la aeroportul Burgas - 30 km
- De la oraș Burgas - 35 km
- De la mare și cel mai apropiat de plaja de nisip, organizat pentru turistii - 200 m 

Aqua Park - 300 m (a se vedea în spatele complexului)
Alte statiuni Mării Negre, în scurtă distanță: Sunny Beach, Sveti Vlas, Elenite, Pomorie
Cel mai apropiat centru medical - în Nessebar
Oficiile poștale - în satul Ravda și în orașul NessebarHome      Apartamente      Locație      Prețurile      Galerie      Comentarii      Contacte

 


Copyright by Real Experience Ltd. 2010-2019